Relaxing ansigtsbehandling

It’s your day to relax and make your skin relax as well

Relax ansigtsbehandling: Denne Wellness behandling er til dig, som ønsker en særlig oplevelse med en afslappende, opstrammende og antioxiderende behandling. Behandlingen genskaber hudens elasticitet og fremhæver en ungdommelig og glødende hud. Derfor fokuserer vi på relaxing, mens din hud bliver sund og renset fri for affaldsstoffer.

Vores produkter er økologiske og med 100 % naturlige ingredienser. De bliver udvalgt med omhu og passer netop til din hudtype.

Ca 50% af behandlingen bruges på opstrammende massage ved hjælp af et opstrammende serum som indeholder A-vitamin og Retinol, der går ind og arbejder aktivt på hudceller. Yderligere bruger vi en cupping-behandling på huden, som giver mere ilt til hudceller, og som sætter blodcirkulationen i gang, hvilken gør, at hudfornyelsen bliver mere aktiv. Til denne del af cupping-behandling bruger vi soja- og hvedekimsolie, som er rig med naturlige vitaminer såsom A, D og E, og indeholder vitaminerne B1, B2, B3, B6, F, essentielle fedtsyrer, protein og mineraler.

Derefter får du en fugtgivende maske, som passer netop til din hudtype. Imens får du hånd- eller hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en øje og ansigtscreme, som er rig på fugtgivende ingredienser. Behandlings længde varier alt efter dine ønsker og din huds behov.

Det vigtigste for os er, at du opnår det bedste resultat.

Prisen:

30 min 380,00 Kr. Book

55 min. 599,00 Kr. Book

70 min. 699,00 Kr. Book

Relax hos Beauty Clinique i Rødovre