Anti-Cellulitis behandling

Cellulitis som er også kendt for appelsinhud, er ikke ensbetydende med overvægt. Du er ikke den eneste kvinde, der går rundt med cellulitis. Det er mere end 90 % af kvinder, der lider af dette problem. Cellulitis opstår, når der er blokering i bindevævet, hvilket resulterer i et mindsket blodomløb i bindevævet og dannelse af  fedtdepoter. Når cellulitis først er opstået forsvinder det ikke af sig selv.

Cellulitis behandles forskelligt afhængigt af typen, hhv. fedtrelateret/hård, ødem eller uelastisk/blød. Derfor varierer behandlinger og resultater fra en kvinde til kvinde. 

Strækmærker, er skader, der opstår i underhuden elastiske lag, der kaldes for dermis eller læderhuden. Dermis er det tykkeste lag af huden, og når der sker en hurtig og kraftig udstrækning af huden opstår der et strækmærke.

Strækmærke opstår hos de fleste gravide kvinder med hurtig voksende maver. der er helt op til imod 90% af alle gravide vil opleve strækmærker i større eller mindre grad. Der kan også være andre årsager til strækmærker i forbindelse med hurtig forøgelse i vægt eller hos sporty mennesker, når deres muskler vokser meget mere end huden kan tåle eller strække sig. Så strækmærker er ikke alene forbeholdt kvinder. Mænd kan også blive ramte af strækmærker i forbindelse med vagttab eller træning.

Strækmærker vil aldrig forsvinde helt af sig selv, men med tiden kan de falme og blive lysere i farven. De ødelagte fibre i huden – og de ar, det har givet – kan aldrig heles. Strækmærker kan blive mindre tydelige med tiden. Der findes dog forskellige muligheder for at behandle strækmærker, hvilket vi vil se nærmere på i det følgende afsnit.

Hos Beauty Clinique, har vi en kombination af behandlinger, det vil være en skræddersyet behandling netop til din krops behov. Vi har den magisk maskine som øge blodcirkulation for at gen-vækker de sovende eller ødelagte celler. Det metode skaber mere liv i det område som vi behandler- det vil sige, at området med strækmærker bliver rødt efter 10-15 minutter. Derefter brugs Dermaroller med den størrelse der passer perfekt til området. (Størrelser kan varierer far 0.5 mm-1.5mm). Formålet er, at huden fyldes op med vitamine -A og Vitamine- C som er den bedste til at binde kollagen til kroppen- både kroppens egen kollagen og den naturlige kollagen som vi tilføje til kroppen under behandlingen.

Prisen:

Øvre låg: 599,00 Kr. (60 minutter)- el. 3 klip 1.347,00 Kr.

299, 00 Kr. (30 minutter)

Mave : 399,00 Kr. ( 30-40 minutter) – el. 3 klip 1.077,00 Kr.