Krops Massage

Hos Beauty Clinique tilbyder vi et bredt udvalg af massage, der spænder fra hård massage til en afslappende velfærdsmassage.

Lytter du til din krop? Er du en af dem, der lever et travlt liv fyldt af stress og jag, og som kunne trænge til lidt selvforkælelse? Hos Beauty Clinique tilstræber vi os på at give dig en skøn oplevelse, du aldrig vil glemme. Vi tilbyder skræddersyet massage, så behandlingen passer perfekt til lige netop dig og din krops behov.

Vi tager en lille samtale med dig inden vi i gang med massagen. Formålet med samtalen er at finde ud af, hvad er dit ønsker og forventninger, samt at afdække eventuelle fokusområder og foretrukken massagetype.

Kontakt os for yderligere informationer.

Muskel afspændingsmassage

Vi også massage til dig Mama mens du er gravid og efter fødslen. Under graviditet udsættes kroppen for hård fysisk forandringer. Derfor bemærker mange kvinder smerter for eksempel i bækken, hævelse i ben, øget træthed eller øget vandophobning.

Vi arbejder på at lindre din smerter Mama vi løsner dine spændinger. Massagen giver ro både til dig og babyen, hvilke kan gør fødslen lettere. Vi vil bestræbe os for at give dig og dit barn den bedste oplevelse både fysisk og psykisk.

Relaxing Velfærdsmassage