Krops Massage

Hos Beauty Clinique tilbyder vi et bredt udvalg af massage, der spænder fra hård massage til en afslappende og velfærdsmassage, gravide massage, lymfedrænage massage og anti-stress massage.

Lytter du til din krop? Er du en af dem, der lever et travlt liv fyldt af stress og jag, og som kunne trænge til lidt selvforkælelse? Hos Beauty Clinique tilstræber vi os på at give dig en skøn oplevelse, du aldrig vil glemme. Vi tilbyder skræddersyet massage, så behandlingen passer perfekt til lige netop dig og din krops behov.

Vi tager en lille samtale med dig inden vi i gang med massagen. Formålet med samtalen er at finde ud af, hvad er dit ønske og forventninger, samt at afdække eventuelle fokusområder og foretrukken massagetypen.

Kontakt os for yderligere informationer.

70 min 749,00 Kr. Book

60 min 649,00 Kr. Book

40 min 449, 00 Kr. Book

30 min 349,00 Kr. Book

Kontakt os for at skræddersy din behandling efter dit ønske og behov på vores telefon eller mail.Du finder dem under her.

Muskel afspændingsmassage

Vi også massage til dig Mama mens du er gravid og efter fødslen. Under graviditet udsættes kroppen for hård fysisk forandringer. Derfor bemærker mange kvinder smerter for eksempel i bækken, hævelse i ben, øget træthed eller øget vandophobning.

Vi arbejder på at lindre din smerter Mama vi løsner dine spændinger. Massagen giver ro både til dig og babyen, hvilke kan gør fødslen lettere. Vi vil bestræbe os for at give dig og dit barn den bedste oplevelse både fysisk og psykisk.

Prisen: 599, 00 Kr. (1 time)

Book

Anti-stress & velfærdsmassage 60 min – Book