Dybderens ansigtsbehandling

 Denne behandling fjerner alle dine døde hudceller, urenheder og efterlader huden fugtet med den smukkeste glød. Vi skræddersyr din behandling efter din huds behov og type. Derfor bliver alle produkter nøje udvalgt til din hud. Vi garanterer en hud, som ser ren, sund og frisk ud.

Dybderens er normalt smertefuldt, men ikke når huden bliver varmet op med damp, som er tilpasset din hudtilstand. Du ligger med eksfolierende maske i få minutter. Derefter får du peeling, og de døde hudceller bliver fjernet. Hudorme og andre urenheder fjernes manuelt. Derefter får du en afslappende ansigtsmassage med en eksklusiv olie til en ultimativ selvforkælelse: Soja- og hvedekimsolie kan nemlig bruge til både ansigts- og kropsmassage. Den er naturlig rig på vitamin A, D og E, og indeholder også vitaminer B1, B2, B3, B6, F, essentielle fedtsyrer, protein og mineraler.

Efter en afslappende og stimulerende massage får du lov til at ligge med en maske som passer nøje til din hud. Afslutning med øjen-, ansigts- og decoletcreme.

Du kan kombinere din dybderensbehandling sammen med diamantslibning for at opnå en glattere og mere jævn hud. Hvis du vælger denne kombination, får du også hudsløftnings behandling som ekstra bonus for din huds sundhed. Du må i så fald regne med 10-15 minutter ekstra for din behandling.

Prisen: 70 min 599,00 Kr. Book

70 min Diamantslibning tillæg: 120,00 Kr. Book

40 min 460,00 Kr. Book

40 min Diamantslibning tillæg 120,00 Kr. Book

30 min 350,00 Kr. Book

30 min Diamantslibning tillæg 110,00 Kr. Book

a woman having a facial treatment