Micro-Needling

Ønsker du dig en nye hud ?

Micro Needling er en professionel medicinsk Meso-Pen behandling med indstillet mellem 0,25-1,5 mm dybe 12 akupunkturnåle. Du vil straks opleve, hvordan hudens egenproduktion af kollagen bliver boostet, og den varer op til flere uger. Jo bedre, du passer på din hud og følger instrukser til efterbehandling, desto mere holder du din hud flot og rynkefri.

Vi arbejder professionelt, med sterilt klinikudstyr, der er til kun engangsbrug, fordi din sikkerhed er den vigtigste for os.

Micro-Needling forfiner synligt hudens struktur, linjer, rynker, strækmærker, solskader og ar. Efter denne behandling vil huden selv danne nyt væv, og den nye hud skulle gerne være pænere, frisker og med færre rynker, akne-ar, talg og hudorme. En nye hud bliver født og du ser yngre ud.

Vi anvender topisk bedøvelse før behandling og efterbehandler med fugtbindende hyaluronsyre, vækstfaktorer samt kølende maske.

Vi starter med at rense huden meget godt, inden vi går i gang. Vi arbejder med sterile handsker og udstyr. Nålen åbnes og testes på den mindste dybde, så din hud forstår, hvad vi skal lave. Der kommer små mængder af blod, men vi desinficerer roligt huden under hele processen. Derefter renses huden omhyggeligt og fyldes med HYASLURONSYRE SERUM, KOLLAGEN og VITAMIN-C, som arbejder effektivt med hudens egen kollagen. Du får en afsluttende kølende maske, som er beskyttende, og som du kan sove med.

Det er meget vigtigt, at du følger vejledningen, som du får med hjem til efterbehandling.

Vi udfører ikke den behandling om sommeren.

Prisen: 950,00 Kr. Book

Efterbehandling: Diamantslibning 550,00 Kr. Book

Vi anbefaler dig at besøge os igen om 4-6 uger efter Micro-Needlings-behandling. Vi vil fylde op på behandlingen, derfor vi anbefale diamantslibnings-behandling som efterbehandling. Den hjælper din hud med at komme af med de resterende dødehudceller, efter Micro-Needlings-behandling. Den gør også huden mere glød og øger effektiviteten af processen med gendannelse af nye hudceller og elasticitet.

Vi renser huden med økologisk produkter og efterfølges med hudanalyse. Derefter ligger du med en passende ansigtsmask, som indeholder mange vitaminer og er fugtbindene. Du ligger med masken i ca 20 minutter, for at at sikre dig at du har fået alle vitaminer dybt ned i huden.

Efter 20 minutter, starter diamantslibning processen- men en fugtgivende og vitaminrig serum. Derefter får du ren kollagen kombineret med vitamin-c. Vi gentager kollagen indtil din hud har fået nok 5-8 gange.

Vi afslutter med en beskyttende & fugtgivende dag/nat creme og en maske oven på alle disse gode produkter. Masker virker som vagt for huden. Den lader ingen af produkterne slipper ud, tvært imod, den tvinger produkterne til at trænger dybere i huden. Den beskytter også mod sol og du kan sove med den.

Diamantslibning efterbehandling er kun til kunder, der har fået Micro-Needlings behandling: 550,00 kr.