Sugaring

Sugaring har været praktiseret i århundreder af kvinder fra blandt andet Mellemøsten. Min mor har lært mig at lave den selv der hjem siden jeg var 14 år. Yderligere erfaring har jeg fra både skolen og jobber inden for skønhedsbehandlinger.

Hvad er sukkermasse/ sugaring?

Sukkermassen er 100% naturlig og består alene af sukker, vand og citron. Derfor kan den benyttes på alle hudtyper, selv personer med eksem eller psoriasis uden ubehag. Sukkermassen fjerner alle de døde hudceller, der ligger på øverst på huden, eksfolierer huden og gør den til silkeblød. Citroen gør at den disinficerer huden og lukker for hudporerne direkte efter behandlingen.

Huden efterlades intakt fordi sukkermassen ikke kan klæbe sig til levende hudceller. Sukkermassen fjerner kort og godt hår og eksfolierer de døde hudceller.

Efter flere behandlinger på samme område med sugering oplever man færre hår med tiden.

Hvorfor sugering er bedre en voks?

Sugaring er en sukkermasse, der masseres ind i huden med hånden mod hårretning og trækker hårene ud i deres normal og naturlig vækstretning. Dette betyder, at der er mulighed for at fjerne mange flere hår selv de helt små hår på en gang. Fordelen med Sugaring er, at det er yderst sjældent oplever man indgroede hår eller irritationer i modsætning til voks. Derfor kan man brug sukkermassen mere end en gang på samme sted, hvis man skal tage de helt små hår – dem i deres tidligere vækstfase.

Når du har fået udført behandlingen nogle gange, vil du få færre og færre hår i det behandlede område.

Book