Japansk Lifting

Opstramende på fine rynker, anti-oxidenter mod affaldsstoffer i kroppen, stimulerende for blodcirkulation og afslappende på indre og ydre muskler. Fire foreskellige slags massagetyper som tilsammen gør enorm forskel på din hud og din krop.

Denne behandling giver dig et naturligt ansigtsløft og reducerer rynkerne uden et kirurgisk indgreb og uden hjælp af alternative indsprøjtninger. JapanskLifting er en unik naturlig ansigtsløftning, som er en kombination af ansigtszoneterapi, lymfedrænage, stimulering af akkupressur og ansigts-og skulder & overbryst massage. Du får fire behandlinger i én. Allerede efter første behandling kan du se et tydeligt resultat, da du opnår et frisker look og en god balance i hele kroppen, mens du vil føle dig afslappet og afstresset.

Denne japanske teknik styrker strømmen af energi gennem medianerne, ansigtsmuskler og nerver, hvorved der sker en afbalancering af både ansigtet såvel som kroppen. Hvis din mundvig for eksempel går nedad, vil du opleve det den modsætte vej. Teknikken er bl.a. lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv.

Vi starter som altid med, at huden afrenses, og der laves en maske af jordmudder som dybderenser huden eller efter hudens behov. Du får håndmassage eller fodmassage eller hovedbundsmassage mens du ligger afslappende med masken. Derefter stimulering af akupunkturpunkter, ansigtszoneterapi, lymfe-drænage og ansigtsmassage ved brug af soja- og hvedekimsolie, som er rig på vitaminer.

Du får spirulina maske, der virker opstrammende, næringsgivende og rensende. Du får hovedbundsmassage, mens du ligger i masken. Masken vaskes af omhyggeligt. Derefter får du vitaminrig olie på og en behandling med kølige kugler af argentinsk bjergkrystal, som virker afkølende og afslappende. Vi giver en ekstra stimulerende massage og eventuelt vakuumsug (små kopper). Huden fugtes med fugtgivende creme.

Prise: 729,00 Kr.

Tid: 70 min Book

Vi anbefaler, at du får mindst 3 behandlinger for at opnå det optimale resultat med strammere og glattere hud, kropsrensning (antioxidanter), muskelafslapning, afstresning og ikke mindst ansigtsløftning. Derfor får du rabat ved køb af flere behandlinger:

Ved 5 behandling får du 10%. Ved køb af 10 behandlinger får du 15%.