Diamantslibning

Dermabiason -Diamantslibning er en luksuriøs ansigtsbehandling, som både dig og din hud bliver glad for. Du får en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud. Det er en smertefri behandling i modsætning til Micro-Needling behandling. Hudslibning med micro- diamantstensliber er god mod akne, store porer, fine linjer, forhøjet talg-produktion og pigmentering, urenheder og poser under øjnene.

Den virker afrensende på affaldsstoffer, som ligger i vævet, hvilke mindsker hudens triste og trætte look-  da den har en dybderensende effekt. Den øger blodcirkulationen og hjælper huden med at forny sig selv og blive strammere og friskere.

Vi starter med at rense og blødgøre huden med damp. Huden eksfolieres med en mild peeling. Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for peeling. Vi matcher den præcise styrke og hovedet på sliberen til netop din hudtype og dit hudproblem. Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden, fordi det skaber et undertryk i bølgeeffekt, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden via suget. Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød. Suget som giver bølgeeffekt gør, at huden får mere ilt, hvilket hjælper cellerne med selvfornyelse. Du får soja- og  hvedekimsolie, som er fyldt med vitaminer. Disse vitaminer giver næring til huden, som bliver mere blød og med større glød. Derefter en stimulerende og afslappende massage. Vi vælger masken præcis til din hudtype. Behandlingen afsluttes med en fugtgivende og næringsrig økologisk øjen- og ansigtscreme.

Prise: 749,00 Kr.

Tid: 70 min Book

Diamantslibning behandling