Permanent make up/ bryn

Bekymre du dig om dine øjenbryn, når du er ved vandet, træner eller noget andet der kan ødelægge dem? Er du bare utilfreds med dine bryns form, farve, eller mangle du en del hår?

Glem alt om disse bekymringer. Du vil spare en masse tid og penge, mens du nyder den perfekt form og farve på dine øjenbryn. Jeg som kosmetisk tatovør udfører skyggebryg, hårstrå, hybrid hybrid af bryn i en verificeret rum.

Processen:

Jeg starter med at tegne en form, som du skal godkende inden vi går videre.

Formen vil blive tegnet efter din ansigtsform, knoglestruktur udefra brynets udgangspunkt.

Når formen er godkendt bliver farven deponeret ned i epidermis (øverste hudlag). Derfor kalder vi det for semi-permanent makeup, da farven ligger overfladisk som skal holdes vedlige.

Holdbarheden:

Det afhænger af kundens hudtype, livstil og alderen. Der er dog forskel på fedtet hud og tør hud, eller på ung hud eller ældrehud.

Derfor anbefaler jeg en touch up imellem 1-1.5 år.

Farven vælges som udgangspunkt efter kundens hudtone, alder og egen bryn farve, da jeg går efter din naturlig udseende med både farve og formen. Det vil kunne give bedre mening at vi snakker sammen inden behandling. Derfor vil jeg stærkt anbefale dig at book en konsultation. Du vil få mulighed for at stille alle mulige spørgsmål også aftaler vi , hvordan og hvorledes vil dine bryn.

Under konsultation:

Du har god tid til at snakke om hele processen med mig. Du får også mulighed for at kigge på samtykkeerklæring som skal skrives under inden jeg foretage behandlingen. Vi aftaler formen og farven. Samt hvad du skal foreholde dig til inden din behandling.

Husk at book en konsultation mindst 2 dage før du beslutter dig. Jeg vil ikke anbefale dig at book behandlingen på samme dag.

Jeg vil som udgangspunkt benytte mig af farver som passer til kundens hudtone, alder og egen bryn farve, for at skabe et tidsløst og naturligt look. Hvis kunden har meget lyse bryn og ønsker dem mørkere kan jeg gå et par toner op, jeg anbefaler at farve egne bryn hår med bryn farve da der ellers vil synes en farve forskel.

Permanent øjenbryn

Første behandling inkluderer design af form, bedøvelse og underskrivelse af samtykkeerklæring.

Anden behandling forgår om 4-6/ 4-8 uger, for opfyldning og rettelse af farven (OBLIGATORISK). Det kommer an på, hvilken behandling du vælger.

PowderBrows : 2500,00 Kr. Book

Powder bryn

1a) PowderBrows opfyldning og rettelse 4-6 uger: 1100,00 Kr. Book

Hairstroke : 2500,00 Kr. Book

2a)Hairstroke opfyldning og rettelse 4-8 uger: 1100,00 Kr. Book

Hairstroks

Hybrid/3D: 2950,00 Kr. Book

Hybrid/3D

3a) hybrid/3D opfyldning og rettelse 4-8 uger: 1250,00 Kr. Book

PMU konsultation Book