Ansigt

BEHANDLINGER
Hos Beauty Clinique tilbyder vi plejende og kosmetiske ansigts-og kropsbehandlinger i behagelige omgivelser til både kvinder og mænd. Trænger du til at forkæle dig selv eller give din hud fornyet styrke og glød, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

Vi tilbyder alt fra kosmetiske ansigtsbehandlinger til kropsbehandlinger, såsom hårfjerning med naturlige sugaring eller voks. Uanset, hvilken behandling du vælger, vil vi altid først tage en hudanalyse og en kort samtale efterfølgende. Derefter fortælle vi dig om processen for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Efter en konsultation og en hudanalyse mellem kunden og behandleren afgøres, hvilke produkter, der er passende til behandlingen og til hjemmebrug- og pleje.

Hos Beauty Clinique får du oplysninger om produkter, beskrivelse af de forskellige muligheder for ansigtsbehandlinger, og ikke mindst vejledning omkring, hvilken type behandling vil være egnet til netop din hud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen med smil, venlighed og professionalisme.


Hvilken type behandling skal jeg vælge?

Vi har en lang række forskellige former for behandlinger, alle med hvert deres fokus. En behandling kan således både udføres for at dybderens huden og fjerne urenheder, for at afslappe muskler, gøre huden blød og spændstig samt for at give fornyet energi og glød.

Men vi har også fx. Micro-Needling behandlinger som fremkalder en accelererede form af cellefornyelse i hudens forskellige lag, og som samtidig reducerer ar, strækmærker og dybe rynker.

Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger er, at du vil se og mærke positive resultater på din hud, både på kort og længere sigt.

Bestil en tid til en gratis konsultation.

Alle vores hudplejeprodukter forbedrer
Hudens overfladestruktur
Fremkomsten af fine linjer og rynker
Hudens nuance, renhed og udstråling
Hudens evne til at yde beskyttelse mod skadelige faktorer i det omgivende miljø.

Daglig trin for at få en sund hud:

 1. Hudrensning- rensemælk er venlig mod huden
 2. Tonic- tager resten af makeup /urenheder
 3. Fugt, beskyttelse og genopbygning
  o Serum
  o Dagcreme med SPF
  o Natcreme
  o Øjencreme
 4. Problemløsning: Hold dine finger væk fra dit ansigt, og brug ren håndklæder eller engangshåndklæde til at tør huden af.