De Luxe ansigtsbehandling

Ønsker du dig en dag i paradiset, hvor du rejser væk fra den virkelige verden til en eventyr oplevelse?

De Luxe ansigtsbehandling er til dig som ønsker en super forkælende stund, på 90 minutter
oplever du paradiset. Vi starter med at give dig en afslappende rygmassage eller fødder massage.
Det er op til dig selv, hvad du ønsker. Derefter en dobbelt afrensning af ansigtet, samt øjenmakeup
fjernes. Huden varmes op med damp tilpasset din hudtilstand mens du ligger med eksfolierende
peeling. Døde hudceller fjernes ved en mild gnidning på huden med en lækre Face Peeling, indeholder fine diamanter.
Hudens øverst lag fjernes ved Diamantslibning og Hyaluronsyre som er baseret på 98% aqua, mineraler og vitaminer- i det huden bliver mere ren, frisk og jævn og vævet bliver renset fra affaldsstoffer og blodcirkulation forbedres. Herefter brugs A-vitaminer serum som forbedrer huden stilstand og giver den frisk look. Derefter en afslappende ansigtsmassage med en eksklusiv olie til en ultimativ selvforkælelse. Soja- og hvedekimsolie som kan brugs til både ansigts- og kropsmassage. Den er naturlig rig med vitamin A, D og E, og indeholder også vitaminer B1, B2, B3, B6, F, essentielle fedtsyrer, protein og mineraler. Den plejende olie efterlader din hud med skinnende smuk og naturlig glød. Den er også egnet til tør/ revnet hud, eksem, psoriasis, ældet hud, strækmærker, solskoldninger.
En individuelt udvalgt ansigtsmaske efter hudens type påføres. Den mest udvalgte mask er 24 karat Guld Mask, som blødgør huden yderligere, og øger hudens elasticitet.

Mens du ligger med masken og lytter til afslappende musik, får du hovedbunden massage eller håndmassage. Behandlingen afsluttes med øjecreme og plejecreme evt. Solcreme under, hvis der er solrige vejr.

Prisen: 999,00 Kr.

Tid: 90 min Book.

De Luxe behandling I Rødovre