Kollagen ansigtsbehandling

Denne behandling kaldes også for anti-agning og opstrammende behandling. Vores primære fokus ligger på at genaktivere dine egne kropsceller ved at give dem en stimulerende massage, et vitaminerigt serum, hyaluronsyre og 100 % ren kollagen, som går ind og arbejder godt med et vitamin- C serum for at give det optimale resultat. Vi bruger serum en ren 24 karat guld. den tunge metal kommer til at ligge sig op til flere dage/ uge i den hud underværket og virker som aktiveringskraft for hunds celler.

Huden blødgøres med damp og eksfolierende peeling, og derefter renses huden ordentligt for alle rester. Hudens porer bliver åbne og modtagelige for alle næringsrige produkter samt kollagen.

Vi starter derefter med stimulerende massage med et vitamin-C serum fra Colway-serien, som er den bedste inden for kollagen produkter. Derefter går vi i gang med at fylde huden op med kollagen og vitaminer, især på rynker, fine linjer og furer. Vi forsætter processen gentagende gange, indtil huden er fyldt med kollagen, og indtil vi ser resultaterne.

Ved afslutningen på kollagen behandling får du en vitaminrig maske, som både virker beskyttende og dækkende for huden og produkterne – på den måde vil alle vitaminer gå dybere i huden og blive beskyttet fra alle partiklerne fra luften.

Vi vil ikke anbefale, at du vasker dit ansigt først næste dag (om morgenen), da vitaminerne og kollagen forsætter arbejdet om natten under en anden form end om dagen. Næste morgen oplever du et mirakuløst resultat.

Prisen: 899, 00 Kr.

Tid: 70 min. Book

Platinium er den reneste kollagen som binder sig til hudens bindevævet, dermed omdannes til gele form og tilpasser sig kroppens temperaturen. Det giver øjeblikkelig resultat, derfor anbefales denne behandling også inden man skal til fest eller bryllup.