Klassisk Ansigtsbehandling

En rengørende og cellefornyende behandling med creme og olie, som er fyldt med vitaminer og en afslappende afslutning med stimulerende massage og fugtgivende mask eller efter hudens behov.

I denne behandling arbejder behandleren på at eksfolierer – tilføre fugt og næring til huden. Behandlingen forebygger også forekomsten af fine linjer, uregelmæssig pigmentering samt reducerer forekomsten af urenheder. Vi starter med at rense huden med en passende rensecreme. Derefter blødgøres huden  med damp, mens du ligger med eksfolierende peeling.

Huden eksfolieres godt, hvorefter du får en let dybderensning på de mest urene områder. Dernæst får du en afslappende massage på ansigtet og decolétte ved brug af soja- og hvedekimsolie, som er rig på vitaminer og passer på alle hudtyper. Olien arbejder på forebyggelse af finelinjer, pigmenter og virker på cellefornyelse, såsom dovne celler eller sovende celler.

Efterfølgende vil du føle dig helt afslappet og vil ikke have lyst til at rejse dig op. Derfor giver vi dig en mask som er konstrueret til netop din hud, så du forsætter din afslapning i endnu flere minutter.

Nogle af maskerne kan du beholde på resten af dagen eller sove med en for at give mere næring og fugt til huden. Som afslutning på behandlingen får du et vitaminrigt serum og øjen- og ansigtscreme.

Vælger du Diamantslibning som tillæg, får du en Collagen / afkølende mask der øger hudens elasticitet go fugt. Læs mere om Diamantslibning under netop denne lækre behandling.

Prisen: 499,00 Kr. Book

Ink. Diamantslibning tillæg: 120,00 Kr. Book

photo of ceremonial tea set on wooden surface