BLOG

Dit ansigt er dit spejl


Gør som mange andre, følg min Blog

Skriv dig op til vores tilbudsmail og få en super gode tilbud direkte i din indbakke

Få tips til hudpleje på en simpel måde: man behøver ikke at brug peeling og maske dagligt, 2 gange om ugen er nok.

Forkæl dit indre og dit ydre med en alternativ og simple måde. Lær, hvordan det gøres nemt og hurtigt. Når den bliver til din daglig rutine, kan du udvide repertoiret til en ren forkælelse af din hud på en professionelt måde.

Der sker mange ting med huden med aldren og der findes mange faktor, der betragtes som hudens fjender. Jeg vil i denne blog nævne nogle af de meste hovedsaglig årsager, der ødelægger huden med alderen. De er blandt andet: sol, alkohol, rygning, stress og dårlige spisevaner, er alle medvirkende til tab af kollagen fra huden. Dette fører til at elasticiteten forringes og forårsager små linjer og derefter dybere rynker. Her begynder alarmklokkerne at ringe og der skal gøres noget ordentligt ved huden.

Man skal starte med at bekæmpe disse årsager og vaner sig et nyt og sundere livsstil, men som jeg har altid hørt min mor sige “forebyggelsen bedre end behandlingen”. Det vil sige, man kan forebygge eller udskyde de fine linjer ved at drikke masser af vand, spis frisk grønsager og frugter. Det vigtigst er, at pleje huden dagligt, ved at gøre det til rutinen om morgen og aften, selvom man har en travl hverdag, vil man altid kunne finde 5 minutter til at rense og smøre huden. Det er det mindste man kan gøre for sin hud. Efter en uge med denne ny rutine vil man kunne se forskellen og, at der er sket noget med huden.

Når det er sent med forebyggelse så skal alligevel gå i gang med at passe huden på endnu mere seriøst måde. Det jeg vil sige, først og fremmest, man skal undgå at ligge i solen direkte på ansigtet. HUSK at smør huden med et tykt lag af solcreme på mindst 50+SPF, når du ligger i solen. Gør det dagligt selvom der er kun lidt sol i himlen. Du kan brug mindre SPF om vinteren. DRIK masser af vand og liv sundt livsstil så meget som muligt.

forebyggelsen bedre end behandlingen”

Tag til en professionel kosmetolog mindst en gang om måned. Kosmetologen vil sikkert give dig god vejledning med hjem i forhold til, hvordan du kan pleje din hud og hvilke produkter som passer netop til din hudtype